dijous, 24 de maig del 2012

Pastis de sardina

Aprofitem que comença la temporada de sardina per a fer un pastís molt fàcil i ràpid. A casa no en som amants, per això hem anat provant receptes que la feren més atractiva i la veritat és que ens ha acabat agradant molt.

Ingredients: (4 persones)

10 sardines
3 creïlles
3 tomaques
2 alls
julivert
oli d'oliva
sal
pebre

Elaboració:

Pelem i tallem les creïlles a làmines fines i les posem en una safata amb oli i sal al forn. Desespinem les sardines (si voleu, demaneu al peixater si ho pot fer). Pelem les tomaques i les tallem en dauets. Piquem l'all i el julivert.
Quan les creïlles ja estiguen mig fetes, les treiem del forn i posem les sardines. Posem sal i pebre i afegim per sobre la tomaca, l'all i el julivert. Una miqueta més de sal i oli i cap al forn (a 180º). Quan veiem que les sardines estan cuites ho treiem i ja ho podem servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!