dilluns, 2 d’abril de 2012

Pasta de full amb fresons i merenga



Estrenem aquest bloc amb una recepta dolça! És un dolcet molt simple i molt bo. Ací teniu els ingredients i l'elaboració per si la voleu provar.

INGREDIENTS (per a 4 persones):

Pasta de full (una planxa)
Fresons

Per a la merenga:

200 gr. de clara d'ou (5 ous aprox.)
300 gr. de sucre

Elaboració:

Talleu la pasta de full amb la forma que us agrade i poseu tires de pasta al voltant per a fer la vora. Punxeu la part de dins i poseu-ho al form a 180º amb paper d'alumini i pes a sobre.
Per a la merenga, poseu les clares i el sucre a foc lent i remeneu per a que es dissolga el sucre i no es creme. Retireu-ho del foc i poseu-ho en una batedora (nosaltres ho hem fet a mà) fins que estiga consistent. Reserveu a la nevera.
Quan la pasta estiga freda podeu montar el plat. La farciu amb la merenga i ho decoreu amb els fresons.

Et voilà! Bon profit!

2 comentaris:

  1. Hola, yo ser Mohammed, y ver tu página desde los Emiratos Árabes. Yo voi probar a hacer fersons i merenga, porque parece receta mui buena i sencilla. Si haces recetas sin pork yo probaré también. Un saludo. Visca el Barça.

    ResponElimina
  2. Xe Mohammed! es para mi un honor que alguien lea el blog desde tan lejos jeje. Cuidat molt per alli, una abraçada.

    ResponElimina

Gràcies per enviar-nos un comentari!