divendres, 13 d’abril del 2012

Coca d'orenga amb anxoves i verdures


Ingredients: ( 4-6 racions)

250 gr. de farina de força
250 gr. de farina fluixa.
50 gr. de llevat premsat
aigua (la que admeta)
sal
orenga
oli d'oliva
Bajoca roja
Ceba tendra
Anxoves
Olives sense pinyol

Elaboració:

Desfem el llevat amb l'aigua tèbia i afegim la farina. Anem amassant i afegint l'oli, la sal i l'orenga. Ha de quedar una massa homogènia, potser necesitem anar afegint oli, farina o aigua. Deixem reposar la massa en un lloc càlid fins que doble el volum.
Estirem la massa en la placa per al forn i deixem repossar una altra vegada fins que torne a augmentar de volum. Per últim trossegem la ceba, la bajoca i les olives. Ho posem damunt de la coca i cap al forn a 180º. Un poc abans de traure-la del forn, posem les anxoves.

Publicació de la recepta al Club de Cuines.

1 comentari:

  1. Que bona pinta que té Hector! Vaig a probar a vore si m'ix tan bona com a tu!!

    Una abraçada!

    ResponElimina

Gràcies per enviar-nos un comentari!