dimecres, 23 de maig del 2012

Coca amb Poma

Ara que ja ve el bon temps, han arribat a casa totes les merevalles que ens ofereix aquesta època de l'any. Amb impaciència ja hem provat les primeres cireres de l'any, albercocs, nespres.... i les pobres pomes han quedat desplaçades. Com a resultat ací teniu un intent desesperat d'aprofitar-les abans que començaren a pansir-se. És una coca normal i corrent, la típica coca de iogurt i uns trossos de poma, però ha quedat tan bona que s'ha guanyat un lloguet al bloc.

Ingredients:

1 iogurt natural
3 mesures de farina (1 mesura = el got del iogurt)
2 mesures de sucre
1 mesura d'oli (un oli suau)
3 ous
1 sobre de llevat químic.
canyella.
5 pomes reineta
mantega

Elaboració:

En un bol posem tots els ingredients excepte les pomes. Batim amb la batedora fins que quede tot ben mesclat. Afegim les pomes pelades i trossejades. Incorporem la mescla a un motlle untat previament amb mantega. Per acabar posem una capa de sucre i canyella i cap al fon a uns 180º. En uns 30-45 minuts ja tindreu una coca esponjosa i dolça que no podreu resistir a menjar fins i tot calenta!

2 comentaris:

  1. Oh!! Quina bona pinta!! Tan esponjosa i el toc de la poma... Precisament acabo de fer magdalenes de poma i plàtan a casa perquè tenia un munt de pomes madures i em feia por que es fessin malbé. La propera vegada faig la teva coca! ;-)

    ResponElimina
  2. Gràcies! Si és que la poma és la reina per a que qualsevol dolç quede espectacular! :-)


    Laia

    ResponElimina

Gràcies per enviar-nos un comentari!