dimecres, 2 de maig de 2012

Empanada de salmó

Una recepta molt fàcil per a aquells que els costa menjar peix:

Ingredients ( 3-4 persones )

Pasta de full
2 làmines fines de salmó (nosaltres hem utilitzat salmó fresc)
Formatge de cabra o d'untar
1 ceba
Sal
Pebre

Elaboració:

Sofregim la ceba molt a poc a poc fins que es caramel·litze. Damunt de la pasta de full posem les làmines de salmó, la ceba i el formatge. Ho cobrim, com si fóra una empanada. Pintem la pasta amb ou i cap al forn a uns 220º fins que agafe color.
Si preferiu, podeu fer l'empanada en racions individuals. Per a acompanyar us suggerim una amanida, per a refrescar.

1 comentari:

  1. Que senzill!! A més, és ben bé el meu cas: el peix i jo no som gaire bons amics. ;-)
    La provaré de ben segur. M'encanta la idea de cobri'l amb la pasta de full.

    Una abraçada!

    ResponElimina

Gràcies per enviar-nos un comentari!