dimecres, 16 de maig de 2012

Tarta Tatin



Un clàssic de la pastisseria que no ens cansarem mai de fer!

Ingredients: (per a 4 persones)

Una placa de pasta de full.
100 gr. Sucre
75 gr. Mantega
750 gr. de pomes
el suc d'una llima.

Elaboració:

Fem un caramel amb el sucre i el suc de llima i el  repartim en el fons d'un motlle. Posem la mantega en petites porcions damunt del caramel. A continuació, pelem les pomes i les tallem a làmines fines. Les afegim al motlle i les cobrim amb la pasta de full. Ho posem al forn a 170º fins que la massa estiga cuita i daurada. Ho desmotllem en calent i ho servim templat.

2 comentaris:

  1. Oh! Vaig menjar-ne una vegada en un restaurant i em va agradar moltíssim. És d'aquelles coses que et dius que tens que provar de fer a casa però que no trobes mai el moment. A més, no tenia ni la recepta. Gràcies per compartir-la!

    Una abraçada!

    Eva

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu per llegir-la! Una abraçada.

    Hector

    ResponElimina

Gràcies per enviar-nos un comentari!