divendres, 25 de maig de 2012

Pizza amb pesto de nous


Nit de futbol, tocava pizza. Ja feia temps que no en féiem i hem pensat de donar-li un altre toc. Ací està el resultat!

Ingredients:

3 cebes dolces
formatge de cabra
orenga

Per a la massa

250 gr de farina
Oli
Sal
Aigua (depenent de la quantitat que admeta)


Per al pesto

7 o 8 nous
100 gr de formatge parmesà o emmental
Oli
mig all
Una tomaca sense pell.

Elaboració:

Posem la ceba a confitar a foc lent. Quan ja estiga ben daurada l'escorrem per a treure-li l'excés d'oli. Triturem les nous amb el formatge, l'oli, l'all i la tomaca. A continuació fem una massa amb la farina, l'oli, la sal i l'aigua. Li donem la forma que vulguem i posem el pesto per damunt. Després posem la ceba i el formatge de cabra. Un toc d'orenga i cap al forn a 180º fins que la massa agafe color.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!