divendres, 11 de maig de 2012

Tonyina amb salsa de taronja

De nou una recepta per als que no són amants del peix. A primera vista alguns amics pensaven que era carn. És un plat molt sezill i es pot deixar preparat amb antelació. El problema és que si t'agrada mullar la salsa, et menjaries una barra de pa sencera!

Ingredients: (per a 4 persones)

4 tallades de tonyina fresca
3 cebes grans
Suc de taronja natural

Elaboració:

Marquem la tonyina a la paella a foc fort amb una miqueta d'oli. Només li donarem un coloret per fora, és important que quede poc feta per dins, amb la salsa ja s'acabarà de fer. Retirem la tonyina i hi posem la ceba a foc fluix. Potser haurem d'afegir una miqueta més d'oli. La salem i tapem per a que es faça a poc a poc i es caramel·litze.
Quan la ceba ja estiga ben daurada afegim la tonyina i el suc de taronja fins que quede tot ben cobert. Ho deixarem bullir a foc fluix fins que es reduisca i quede una salseta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!