dilluns, 12 de novembre de 2012

Creps amb xarop d'erable


Ací teniu un esmorzar perfecte per a un diumenge de pluja! Una companya va estar fa poc a Canadà i ens ha portat xarop d'erable. És un producte del Nord d'Amèrica, majoritàriament del Quebec, encara que a altres zones del canadà i a alguns estats dels Estats Units d'Amèrica es produeix també. Aquest xarop es fa a partir de l'aigua d'erable i es un edulcorant natural amb moltes propietats, a part d'estar boníssim. Ací també el podreu trobar en alguns supermercats i tendes especialitzades.

Ingredients: (per a 4 persones)

- Xarop d'erable
- un ou
- 250 gr de farina
- 250 ml de llet
- 3 cullerades soperes de sucre
- 2 cullerades soperes de rom (si pot ser de graduació alta millor)
- mantega

Elaboració:

En un bol mesclem la farina amb l'ou, el sucre i la llet. Batim fins que no queden grumolls i afegim el rom. Posem una paella al foc i l'untem amb una mica de mantega. Afegim una cullerada de la massa i l'escampem de manera que quede una crep fina. Li donem la volta i anem repetint l'operació amb totes les creps. Les emplatem com més ens agrade i afegim per damunt el xarop d'erable. Ho podem acompanyar amb un te ben calent i a gaudir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!