divendres, 16 de novembre de 2012

Croquetes de formatge rocafort


Ingredients:

- 500 ml de llet
- 60 gr de farina
- 60 gr de mantega
- 150 gr de formatge rocafort (pot variar depenent del gust de cadascú)
- pebre
- clavell
- nou moscada

Per a empanar: farina, ou i pa ratllat.

Elaboració:

Primerament desfem la mantega (podem afegir una miqueta d'oli per a evitar que es creme) i a continuació posem la farina i remenem bé. Deixem que es daure uns minutets per a que no faça gust de farina crua. Després afegim la llet a poc a poc i anem remenant per fins que tinguem una massa homogènia. Quan ja tenim la beixamel feta afegim el formatge rocafort a trossos. Anem remenant fins que es desfaça el formatge, afegim el pebre, el clavell i la nou moscada al nostre gust i ja ho tindrem.

Quan la massa estiga freda podrem fer les croquetes. Anem donant la forma, que siguen més o menys iguals, i les passem per farina, després per l'ou batut i finalment pel pa ratllat. Finalment les fregim i ja les podem servir!

3 comentaris:


  1. Hola! Me parece una receta muy interesante, me la apunto. Yo también tengo un blog te invito a que te pases y me digas que te parece, saludos!
    http://lawebcinera.es/

    ResponElimina
  2. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 27000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
  3. Ostres quines croquetes!! Quina bona pinta!! :)
    Acabo de descobrir el teu bloc i m'hi he passejat una mica: m'agrada!! Per això m'ha semblat adient nominar-te per un premi...espero no et sabrà greu. Si et sembla pots donar-hi un cop d'ull al meu bloc: http://bruixesalacuina.blogspot.ch/p/gratitud.html
    Salutacions

    ResponElimina

Gràcies per enviar-nos un comentari!