dijous, 5 d’abril de 2012

Calamars farcits

Tornem de vacances amb una recepta de calamars molt senzilla i que està boníssima. Animeu-vos a provar-la perquè queda molt bé i segur que agrada.

Ingredients: (2 calamars per ració)

- Calamars
- Ceba
- Tomaca
- Gambes
- Vi blanc o conyac
- Pebre, nou moscada i comí
- Unes fulletes de llorer

Elaboració:

Fem un sofregit amb ceba, les pates del calamar a trossos i les gambetes pelades. Ho salem i posem les espècies al gust de cadascú. Farcim els calamars amb el sofregit i els tanquem amb un escuradents. Sofregim ceba i tomaca i posem els calamars farcits. Afegim un gotet de vi blanc o conyac i posem unes fulletes de llorer. Ho tapem i esperem uns 20 minutets a foc no molt fort.
Ja tenim els calamars!

Publicació de la nostra recepta al Club de Cuines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!