divendres, 27 d’abril de 2012

Canelons d'espinacs, panses i pinyons

Hem anat al mercat de Sant Roc i hem vist uns espinacs frescs preciosos, així que cap a la bossa i a preparar el dinar, ací teniu la recepta.

Ingredients: (24 canelons)

Pasta per a canelons (els que hem utilitzat no cal bullir-los)
1/2 kg d'espinacs (val la pena frescs, ho notareu)
3 alls
Panses (al vostre gust)
Pinyons (al vostre gust)
Sal
Pebre
Clavell d'espècia
Nou moscada
Salsa beixamel

Elaboració:

Posem els canelons amb aigua calenta (seguint les instruccions del fabricant) i mentrestant fem un sofregit amb els alls els pinyons i les panses. Quan ja estiguen l'all i els pinyons daurats, afegim els espinacs ben nets. Ho deixem una estoneta, no cal fer-los massa. Després afegim sal, pebre i clavell. A continuació fem la salsa beixamel i passem a montar els canelons. Els posem al forn precalentat a 200º - 220º amb formatge ratllat per damunt i uns dauets de mantega, gratinem uns minutets i ja tenim els canelons llestos.


2 comentaris:

  1. Mmmm! Quina bona pinta! Amb aquest gratinat del damunt et vénen unes ganes boges de menja'ls!
    Precisament tinc espinacs frescs a la nevera. Veus? M'acabes de donar una bona idea pel dinar de demà.
    Una abraçada!

    Eva

    ResponElimina
  2. Un clàssic que mai no passa de moda.
    I molt nostrat.

    ResponElimina

Gràcies per enviar-nos un comentari!