dijous, 15 de maig de 2014

Espagueti sense gluten amb allets i gambes.



Tornem al bloc després de molt de temps. El teniem en pausa, però a partir d'ara intentarem publicar més sovint receptes amb tocs interessants. Receptes veganes, sense gluten, sense làctics, volem proposar alternatives boníssimes per a dietes amb intoleràncies.
Hui proposem un plat senzill de pasta lliure de gluten. Ací teniu la recepta.

Ingredients (per a 2 persones):

200 gr de pasta de quinoa i arròs (la trobareu a botigues de dietètica).
4 o 5 alls
Gambeta al gust de cadascú (si es fresca millor que millor)
Oli d'oliva
Sal
Pebre

Preparació:

Bullim la pasta seguint les instruccions del fabricant. Mentrestant, posem l'oli d'oliva a la paella amb l'all tallat a làmines i quan comence a confitar afegim les gambes. No tindrem el foc massa fort per a que es confiten els alls i les gambes no es passen. Afegim sal i pebre al gust. Quan tinguem els espagueti apunt els saltegem amb les gambes. I ja tenim un plat de pasta ben senzill que podem acompanyar amb parmesà o qualsevol altre formatge, encara que la veritat és que no cal, perque sense res està boníssim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!